Hírek


A spanyol nyelvű autós sajtó szerint a Hyundai IONIQ 5 a 2022. Év Elektromos Járműve


  • Idén tizenkettedik alkalommal adták át a spanyol ajkú vásárlók számára leginkább ajánlott új modelleket elismerő díjat


A spanyol nyelvű autós sajtó szerint a Hyundai IONIQ 5 a 2022. Év Elektromos Járműve


UNTAIN VALLEY, Kalifornia, USA, 2022. március 8. – A spanyol nyelvű autós szakújságírók által alapított Hispanic Motor Press Awards díjátadón a Hyundai IONIQ 5 nyerte el a 2022. év legjobb elektromos járművének járó címet. Az idén tizenkettedik alkalommal odaítélt díjak azokat az új modelleket emelik ki, amelyek formaviláguk, vezetési élményük, technológiai tartalmuk, biztonságuk, környezeti hatásuk, megbízhatóságuk és piaci értékük alapján a legkiválóbb választást testesítik meg az Amerikai Egyesült Államok spanyol ajkú lakossága számára.

„A Hyundai számára fontos, hogy kielégítsük spanyol ajkú ügyfeleink elvárásait. Ez a díj újfent azt igazolja, hogy kategóriaelső típusaink megszólítják ezt az ügyfélkört." – mondta Olabisi Boyle, a Hyundai Motor North America terméktervezésért és mobilitási stratégiáért felelős alelnöke. „Az IONIQ 5 a lenyűgöző hatótávolság, a teljesítmény, a gyors töltés, a fejlett technológia, a sokoldalúan kihasználható belső tér, valamint az élvonalbeli formatervezés optimális kombinációját nyújtja, megtoldva az autóipar egyik legkiválóbb garanciális és karbantartási konstrukciójával."

„A Hyundai odafigyel az autóipari fogyasztói trendekre, és olyan értékekkel vértezi fel járműveit, amelyeket nagyra értékelnek a márka spanyol ajkú ügyfelei." – mondta Ricardo Rodriguez-Long, a Hispanic Motor Press Foundation alapító elnöke. „A Hispanic Motor Press alapvető feladatának tekinti, hogy a spanyol ajkú olvasókat tájékoztassa az üvegházhatást erősítő káros anyagok kibocsátásának mérséklésére alkalmas, tiszta és biztonságos közlekedési megoldásokról, és elősegítse azok alkalmazását. A Hyundai IONIQ 5 hozzájárul ezeknek a célkitűzéseknek a megvalósításához."

Hispanic Motor Press Awards

A Hispanic Motor Press Awards az Egyesült Államok egyetlen olyan, független autóipari elismerése, amely kifejezetten az ország spanyol anyanyelvű lakosságát szólítja meg, hogy autóvásárlás esetén segítsen nekik tudatos, tájékozott döntést hozni. Idén huszonhárom spanyol ajkú újságíró, tartalomgyártó és influenszer alkotta a zsűrit, akik a spanyol anyanyelvű családok számára meghatározó vásárlási szempontok – a minőség, a megbízhatóság, a formavilág, a biztonság és a piaci érték – mentén értékelték az egyes járműveket.

Hyundai Motor America

A Hyundai Motor America tevékenységének középpontjában az 'Emberiséget szolgáló fejlődés' és az intelligens mobilitási megoldások állnak. A Hyundai modern technológiákban bővelkedő személygépkocsik, szabadidőjárművek és elektromos járművek széles választékát kínálja észak-amerikai ügyfeleinek. A vállalat 820 kereskedője 2021-ben több mint 738 000 gépkocsit értékesített az Egyesült Államokban, ezek csaknem felét a Hyundai Motor Manufacturing Alabama üzemében gyártották. További információk: www.HyundaiNews.com.